۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
کد خبر: ۶۹۷۴

چیکار کنم قورمه سبزی خوشمزه شود ؟ | ترفند لعابدار کردن قورمه سبزی ؛ طرز تهیه و ترکیب سبزی قورمه سبزی

لعابدار کردن قورمه سبزی و جا افتاده شدن خورش نکات ساده‌ای دارد که با رعایت کردن آنها می‌توانید یک قورمه سبزی درجه یک خوشمزه داشته باشید. در این مطلب فوت و فن لعابدار کردن قورمه سبزی و ترکیب سبزی قورمه سبزی و همچنین راز خوش طعم شدن این خورش گفته شده است.

به گزارش روبرونیوز، قورمه سبزی از غذا‌های بسیار لذیذ و محبوب ایرانی است که کمتر کسی پیدا می‌شود که طعم این غذا به دلش ننشیند. اکثر خانم‌های ایرانی ترجیح می‌دهند قورمه سبزی‌شان لعابدا شود و خورش غلیظ باشد. در ادامه روش‌هایی برای لعاب انداختن غذای شما گفته شده است.

اندازه دقیق و ترکیب سبزی قورمه سبزی برای یک کیلوگرم

برای داشتن یک قورمه سبزی خوشمزه یکی از نکات بسیار مهم سبزی است. ترکیب سبزی و مقدار دقیق آن که باعث می‌شود رنگ و لعاب سبزی قورمه بیشتر شود. 

سبزی قورمه از تره که باعث می‌شود طعم تند و تیزی داشته باشید و جعفری و گشنیز و شنبلیله که باعث خوش عطر شدن آن می‌شود که مقدار دقیق آن را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید. سبزی را پاک کنید و زمانی که آب آن رفت باید خیلی ریز خرد کنید.

تره: ۳۰۰ گرم
اسفناج: ۳۰۰ گرم
گشنیز: ۱۵۰ گرم
جعفری: ۱۵۰ گرم
شنبلیله: ۱۰۰ گرم

برای سرخ کردن سبزی قورمه باید آن را با روغن جامد سرخ کنید و از ابتدا که سبزی را داخل تابه می‌ریزید حتما روغن را اضافه کنید و روی حرارت متوسط خوب سرخ کنید تا رنگ سبزی تیره شود، این کار ممکن یک ساعت زمان ببرد.

گوشت مناسب برای قورمه سبزی و لعابدار کردن قورمه سبزی

برای داشتن یک قورمه سبزی خوشمزه انتخاب گوشت بسیار مهم است. گوشت سر دست یا دنده و قلم بهترین انتخاب برای داشتن یک خورش خوشمزه و لذیذ است. اگر گوشت شما فریزز شما بود نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا یخ آن باز شود.

گوشت را با پیاز با شعله ملایم حداقل برای ۱۰ تقت تا گوشت خوب تغییر رنگ دهد و سرخ شود و یه آن فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و حتما روی گوشت آب جوش بریزید تا بهتر پخته شود.

لعاب دار کردن قورمه سبزی ؛ اندازه دقیق سبزی قورمه برای یک کیلوگرم چقدر است؟ | ترفندهای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی
لوبیا برای قورمه سبزی و لعابدار کردن قورمه سبزی

انتخاب لوبیا نیز برای قورمه سبزی یکی دیگر از نکات مهم می‌باشد. شما می‌توانید از لوبیا قرمز، چیتی یا چشم بلبلی استفاده کنید که این کاملا سلیقه‌ی می‌باشد ولی استفاده از لوبیا چیتی باعث لعاب بیشتر در خورش می‌شود.

لیمو عمانی برای قورمه سبزی و لعابدار کردن قورمه سبزی

لیموعمانی یکی از چاشنی بسیار مهم برای تهیه قورمه سبزی می‌باشد که شما می‌توانید در سه نوع به خورش اضافه کنید. از خود لیموعمانی استفاده کنید آن را از وسط به دو نیم کنید و هسته لیمو را خارج کنید و داخل آب ولرم قرار دهید تا تلخی آن از بین برود. یا می‌توانید از پرک لیموعمانی یا رب لیمو عمانی استفاده کنید تا اصلا خورشت تلخ نشود.

نکته: دقت کنید حتما لیموعمانی را پوست بگیرید و فقط پرک را اضافه کنید، زیرا تمام روغن قورمه سبزی داخل لیموعمانی جمع می‌شود و بهتر است از پرک یا اسلایس لیمو یا رب لیمو عمانی استفاده کنید.

ادویه مخصوص قورمه سبزی برای لعاب دار کردن قورمه سبزی

قورمه سبزی همانند دیگر غذا‌ها نیاز به ادویه دارد و شما می‌توانید فقط از فلفل سیاه و زردچوبه استفاده کنید و یا برای داشتن عطر و مزه بهتر است از ادویه‌های مخصوص قورمه سبزی در عطاری که به صورت پودر شده و آماده است استفاده کنید.

لعاب دار کردن قورمه سبزی ؛ اندازه دقیق سبزی قورمه برای یک کیلوگرم چقدر است؟ | ترفندهای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی
راز سیاه شدن و جا افتادن قورمه سبزی

  • برای لعابدار کردن قورمه سبزی، اما چند نکته مهم وجود دارد تا قورمه سبزی جا افتاده و رستورانی شود که در این بخش شما می‌توانید با رعایت کردن آن‌ها یک قورمه سبزی درجه یک رستورانی داشته باشید و برای مهمانی استفاده کنید.
  • از روغن نسبتا زیادی برای سرخ کردن سبزی استفاده کنید.‌
  • می‌توانید به دلخواه ۱ حبه سیر موقع تفت دادن پیاز استفاده کنید طعم فوق العاده‌ی در خورش ایجاد می‌کند.
  • قورمه سبزی خوب باید حدود ۸ ساعت پخته شود تا جا بیفتد.
  • بهتر است حرارت کم باشد و از ابتدا آب مناسب اضافه کنید و در حین پخت مجدد آب نریزید.‌
  • می‌توانید از آبغوره یا آبلیموترش تازه نیز استفاده کنید.
  • در بعضی از رسپی برای عطر و رنگ بهتر از ۱ ق غذا خوری رب انار نیز استفاده می‌کنند.
  • بعد از اضافه کردن چاشنی باید نیم ساعت فل بخورد تا طعم‌ها به خورد خورشت برود.

نکته: اواسط پخت سبزی خشک شنبلیله را اضافه کنید تا عطر و رنگ خورشت را بی نظیر کند.

ترفند‌های رستورانی برای داشتن قورمه سبزی

در قورمه سبزی‌های رستورانی مشاهده می‌کنید که سبزی قورمه بشدت سیاه شده است و بسیار جا افتاده می‌شود. برای داشتن یک خورش قورمه سبزی رستورانی باید نکات ذیل را رعایت کنید:

یک ترفند بسیار قدیمی در تهیه خورشت قورمه سبزی این است که در ۵ دقیقه انتهای دو تکه یخ داخل خورش بی اندازید این کار باعث شوک دادن به خورشت می‌شود.

استفاده از عصاره قلم یا آب گوشت می‌توانید لعاب قورمه سبزی را بیشتر کند. قلم را در آب بجوشانید و آن را صاف کنید و برای تهیه غذا‌های سنتی استفاده کنید.

لوبیا از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن از بین برود و اگر از لوبیا قرمز استفاده می‌کنید بهتر است لوبیا را یک بار بجوشانید و آب قرمز را دور بریزید.

گزارش خطا
ارسال نظر
داغ‌ترین خبرها